Калкулатор

  • Въведи площ
НачалоЗа Нас

За Нас

БИ ЕНД ЕС КОМЕРС ЕООД е еднолично дружество с ограничена отговорност, създадено през 2011г.в гр.София.

Фирмата е активна в две направления: бои и строителна химия.
Официален дистрибутор за регион София на СИКА БЪЛГАРИЯ ЕООД – дъщерно дружество на швейцарската група SIKA AG, лидер в областта на строителната химия.


От началото на 2012г. вносител за България на продуктите LUGATO, бранд на немската група ARDEX.
От 2015г. е оторизиран вносител на продуктите на британския производител на бои CROWN PAINTS Limited, в т.ч.марките CROWN RETAIL, CROWN TRADE, SANDTEX и DECORATORS CHOICE.


С опит в производството на бои датиращ от далечната 1777г. CROWN PAINTS e одобрен доставчик на бои на Британския Кралски двор и притежател на сертификат ROYAL WARRANT. Връчен за първи път от Крал Джордж VI през 1949г, сертификатът е подновен от Кралица Елизабет II.


БИ ЕНД ЕС КОМЕРС ЕООД оперира с три собствени магазина, намиращи се на територията на град София. Фирмата е насочена към обслужване на широк спектър клиенти – от собственици на апартаменти и имоти, архитекти, дизайнери и проектанти, до специализирани групи за ремонтно-възстановителни дейности, железарии, строителни дружества и инвеститори.

      

   

В магазините ни можете да откриете широка гама продукти от строителната химия, в т.ч. лепила за плочки, фугиращи смеси, добавки за бетон, различни видове хидроизолации, състави за ремонт и възстановяване на бетонови структури, фугоуплътнители, силикони, индустриални подове, както и други специализирани продукти.

По отношение на боите : интериорни боифасадни боибои за метал и дърволакове за дървобайцове за дървогрундове и инструменти и помощни продукти.
В нашия онлайн магазин (www.crown-bns.com)  можете да изберете и закупите както бои, така и продукти за защита на дърво и метал, а по своето предназначение : за екстериорза баняза дървоза метал и дървоза коридор-антреза кухняза мебелиза металза стениза таваниза стени и таваниза интериорза МДФза стени в помещения с интензивен трафик.
При въпроси можете да се свържете с нас всеки ден от 9:00 ч. до 18:00 ч., от понеделник до петък.